Bezoek
Onderweg even een bezoekje
Geluk ligt soms in een klein hoekje
Wat was u beiden, elk op uw eigen manier
Blij mij te zien, even wat ´vertier`
Ook al reed ik hierdoor van A tot Z
Ik deed het voor u, op mijzelf even niet gelet
Ouder worden geeft u beiden veel veranderingen
Fijn is het om over vroeger te praten, veel herinneringen
Gelukkig weet ik best wel veel van die tijd
U geniet er echt van als ze weer langs komt dus, deze meid
Ik wens u elk apart nog een fijne, goede ´oude dag`
Elk apart, samen, maar zeker met een gezonde lach!