Ik heb vannacht heel mooi gedroomd,
over een prachtige rivier die ergens stroomt.
Daar, hoog in die bergen,
woonden twintig mini-dwergen.
Die droom is pure fantasie.
Heel anders dan ik de werkelijkheid zie.
Een tijdje geleden had mijn hart maar één wens.
Ach ja, ik ben ook maar een mens.
Het was tot nu toe één van mijn mooiste dromen.
Enkele dagen geleden is mijn droom echt uitgekomen.
Iemand heeft me in vertrouwen genomen.
Dat is het mooiste wat een mens zich kan dromen.