Nieuwjaarswens
De restanten van het afgelopen jaar
laat ons overal diepe wonden
Zij die ons midden verlieten ,maar
geluk in de eeuwigheid vonden
Hopelijk geeft het volgende jaar weer
tijd genoeg om kansen te herkennen
Niet de honger naar meer en meer
maar gewoon aan tevreden wennen
Wetend dat het aangetast vertrouwen
een helder licht schijnt in beseffen
Er op lucht geen kastelen zijn te bouwen
maar dat we juiste fundamenten treffen
Ik spreek vanuit mijn hart de wens
dat men de gunfactor toe weet te passen
Zodat het vergrotende geluk ieder mens
nu eens positief weet te verrassen
Geloof in het genoegen van genoeg
want overdaad zorgt voor onbalans
Voor samenleven is het nooit te vroeg
geef het gerust een faire kans
iedereen een fijne jaarwisseling