ik wil je duizend kusjes geven
duizend kusjes heel je leven
een kusje voor vandaag
eentje voor ... dat is de vraag
een of twee of drie tegelijk
met al die kusjes ben je wel rijk
nou goed dan nog eentje voor het slapen
het is tijd , want ik moet gapen
lekker slapen zo lieverd
dikke kus