blind iemand in het leven lonen,
goed gezind iemand jouw vriendschap tonen
dan zal die persoon je met een hand belonen
hem niet alleen laten verder gaan,
geef een warme groet,
en met dees persoon is dan alles weer goed
je zal vreugde ontvangen,
je geeft jezelf beloonde belangen
je komt goed gezien in zijn rangen
deel vreugde en verdriet langs je ogen
zodat je het probleem dan ook eens ziet
het samen kunnen betogen
je kan nu en dan wel eens een traantje laten drogen
praten kan je miserie verlslaan
jullie vriendschap blijft voor altijd doorgaan en bestaan