In deze donkere tijden, zorgen de feesten voor wat licht.
’s Avonds als het dagelijks leven stilvalt, dan gaan alle ramen en deuren dicht.
Dan zit iedereen rond de tafel, met lekker eten en een flesje wijn.
Dan genieten we van het feestmaal, of gewoon van het samen zijn.
Als je dan na het feest alleen over blijft, met de restjes in de oven.
Ga dan ’s avonds eens naar buiten en kijk naar de sterren daarboven.
Het zijn maar kleine dingen, soms zelfs heel banaal.
Maar een plotse knuffel of een lief woord, dat doet zo’n deugd allemaal!
Geluk zit in kleine dingen, dat weet toch iedereen.
Maar je kan ook dubbel genieten, met goede vrienden om je heen.
Voor het nieuwe jaar wens ik je niets nieuws, gewoon hetzelfde als de vorige keer:
Veel vriendschap, een goede gezondheid, zoek het geluk ik kleine dingen, zonder meer.