Helaas het derde jaar op rij
Is wintersport op het laatste moment afgezegd
Alles ging bij mij voor deze vakantie opzij
Maar helaas heb ik me er noodgedwongen bij neergelegd
Wintersport ik wil zo graag
Maar zonder vrienden wordt het lastig en vooral zo alleen
Waar kan ik nog iemand vinden is de vraag
Voor wintersport maakt niet uit waarheen