Dank je wel!!
Ik wist,
Diep van binnen wist ik het,
Je weet niet half hoe blij ik nu ben,
Hoe een goed gevoel het me geeft.
Wel is waar heb je mijn wensen voor jou,
Verwijderd van je account,
Maar vind het niet erg,
Heb je wel al het geluk toegewenst.
En het beste van alles,
Is dat ik nu zeker weet,
Dat je nog leeft,
Wat me echt goed doet.
Ondanks alle pijn,
In het afgelopen jaar,
Ondanks alle zorgen,
Wist ik het, diep van binnen.
Het nieuwe jaar zal veel gaan doen,
Opnieuw zal ik mij tonen,
Als allibie voor mijn dromen,
Een referentie voor wat gaat komen,
En nooit meer zoals toen.
Dank je wel,
Voor het verwijderen van,
Dank je wel,
Voor het begrijpen van.
Ik zal bewijzen,
Ben een ander,
Geen jonge maar een man,
Een die meer dingen zal proberen,
Dan dat ik nu al kan.
Eigenlijk is het beste,
Nog niet goed genoeg,
Maar kan t alleen maar wensen,
Omdat je er niet eens om vroeg.
Ben blij te weten,
Dat ook jij mij niet ben vergeten,
Dat je zonder te zeggen,
Mij verteld dat je niet van de aardbodem ben verdwenen.
Vind het lief van je,
En dank je dus nogmaals voor.
Je begrijpt mij volkomen,
En blijkbaar heb je het ook door.
Hoop je weer te spreken,
In dit nieuwe jaar ook nieuwe kansen,
Misschien zal je verrast zijn,
Mij op tv te zien dansen.
Het is het proberen waard,
Nu ik relatief nog jong ben, nog niet bejaard.
Dank je wel!!