Ik vloog even weg
naar dromenland
In mijn ligstoel
ranja met een rietje
muziekje in m'n oren
Met mijn ogen dicht
beland ik zomaar
op een prachtig palmenstrand
Het was zo normaal
het was helemaal niet raar
Ik zocht langs de zee
naar mooie schelpen
De z~(O)~n scheen heerlijk
ik was volmaakt gelukkig
Mijn lief want zelfs
jij was daar...