Zoveel afstand,
Zoveel verlangen.
Wat is er met me aan de hand,
Je koppie blijft maar in me hoofd hangen...
Zoveel emotie,
Zoveel geluk.
Het komt allemaal door Kelly,
Hopelijk gaat dit gevoel nooit meer stuk!
Maar ik ben hier,
En jij bent daar...
Maar ik zoek je op met plezier,
In mijn dromen zijn we bij elkaar...
X