Laag voor laag, stroom ik over de grond,
Ik zoek verbinding met mijn natuur voel spijt voor waar ik stond.
Langzaam kruip ik uit mijn schulp,
Langzaam vraag ik om hulp.
Langzaam voel ik iets opkomen en voor heel even...
Kijk ik omhoog en durf ik het mij te vergeven.
Heel rustig stroom ik naar de volgende stap.
Durf ik het te zeggen.. Is dit echt of een grap?
Ik hou van je mijn lieve vriend,
Dank je zeg ik, ik heb het verdiend.