Geven
Je hebt ongeluk als je te bescheiden bent,
niemand die je kent als je je niet bekend maakt.
Geef niets aan niemand en niks aan iedereen,
ze zouden het alleen maar misbruiken om je te gebruiken.
Niets is gratis, niemand geeft meer iets.
Wil je ergens geraken, zal je je toekomst zelf moet maken.
Zoals je ziet is iedereen egoïstisch en doe je er iets tegen ben je zelf de klos.
Dus houdt je mond maar en iedereen is tevreden in zijn eigen egoïstische wereldje.
Auteur: Stevens Mieke