Gedachten in mijn hoofd
Dag en nacht
Aan dingen waar ik naar smacht.
Twee gezichten dat heb ik
De slechte houd ik goed verborgen
Maar ik wordt er gek van.
Elke keer de onzekerheid die me pakt.
Zelfs tranen kan ik niet laten gaan.
Ik hou van een dame ik noem haar naam niet.
Maar ze is het liefste wat ik ooit heb gezien