Ik liep binnen in een bar, mijn hart sloeg op hol.
Daar stond het dan: een heel bierglas vol.
Het was niet van mij, ik was woest als een stier.
Ik kocht mijn eigen glas vol met bier.
Ik nam een slok, wat een coole kroeg.
Na 15 biertjes had ik genoeg.
Oh verdorie wat een goede smaak.
Nu nog naar huis, ik denk dat ik braak.