Daar staat hij midden op mijn pad,
Ben ik nu nuchter of ben ik nu zat?
De rillingen strelen langzaam over mijn been,
Ik zie verwondering en een zachte lach gaat over mij heen.
Hij stemt zich op mij af en vertelt mij hoe het hoort.
langzaam maar zeker begrijp ik ieder woord.
4 wetten dragen wij als een entiteit,
Laat je nooit te nimmer lijden door het element tijd.
Uw bestaan is u goed recht.
weet je het zeker en is dit wel wel echt?
Een bewustzijn dwalend door de tijd,
zelfs wanneer u het leven verlaat blijft uw een bewuste entiteit.
Nimmer doet uw ideologie over het leven, hetgeen wat wij bestaansrecht noemen doen vergeven.
Als mens zijnde voelt u zich soms alleen,
vergeet nooit de simpele wet "alles is één"
Hoe graag je het ook wilt vergeten,
één is alles dit is wat alle zielen weten.
De belangrijkste wet vergeet deze niet,
Wanneer jij treurt geef je het universum verdriet.
Wees waakzaam in jou geven,
het universum is spiegel van je eigen leven.
Waar je ook staat in het hier en nu, er is altijd verandering in je individu
Ik geef de boom een diepe buiging
Leef verder in mijn gewoontes en ik doe lekker mijn eigen ding.
want ja..
dag!! Ik maak zelf wel uit of ik bewust wil worden.