Wachtend op een antwoord staar ik naar mn beeldscherm.
Zojuist een lief meisje ontmoet, maar is het de ware?
pixels schieten door het scherm als ik een foto vergroot.
Liefde is niet alleen uiterlijk, maar wat is ze mooi!
Haar omschrijving vat ieder punt van vertrouwen. kalmte en rust.
Vuurrode lippen en een zilveren lach,en ze zoekt iemand zoals mij.
T snelle getik van vingers op het toetsenbord, Het antwoord op haar vragenvuur, wie ben jij? wat doe jij? wat vind je leuk?
Dit zijn de momenten voor wij zeiden dat we elkaar leuk vonden, dat we elkaar zoenden, dat we genoten.
Met een lach op mijn gezicht denk ik aan jou, ons eerste moment en de nervositeit.
Tijd vliegt voorbij en ik denk aan al die dagen, minuten en seconden bij elkaar.
Liggend op je bank, in je armen voel ik me zo thuis.
Momenteel voel ik me een als god, een mythe van mijn eigen hart, de kracht is onbeschrijfelijk.
Ik kan niet wachten tot we elkaar weer in de armen nemen en jouw zachte lippen met de mijne in aanraking komen.
Moment van intimiteit als de tip van mn neus de jouwe aanraakt en ik met mn hand door je haar streel.
Je kijkt zo door me heen, je weet wat er speelt.
De lach bevestigt mn gedachte, je weet dat ik van je hou en ziet dezelfde gloed in mn ogen.
Door het vuur gaan een kwestie is van tijd, dat ik mn leven wil delen met die van jou.
Ooit zal een dag komen dat ik voor je op mn knieen ga en wil vragen of jij het net zo ziet als ik dat doe.
With love, wich is yourse
Mike