De auto schudt, wij lachen.
Harder zachter,
haperend en weer vooruit.
Gierend van het lachen,
schieten wij van ruit naar ruit.
Ik weet het nog,
ik vergeet je niet.
Ik bewaar het,
mooie momenten maar gepaard met veel verdriet.
Een ijskoude douche op mijn trillende dunne huid,
ik val en jij loopt weg.
Kletterend water en een jammerend geluid.
Afkoelen van de ruzie leek jou een goed idee.
Een vlakke hand op mijn gezicht,
een traan rolt over mijn wang.
Geen benul van de schade die je aanricht.
Voelen hoe ik moet luisteren leek jou een goed idee.
Ik bons op de deur, laat me eruit.
Ik wil alleen maar dat je van me houd.
Al jou woede en frustratie,
ik leg het naast me neer.
Ik was jong en gleed uit,
jij liet me vallen keer op keer.
Je bedoeld het goed,
dat weet ik best.
Jouw woorden echter maakten teveel invloed.
Ik ben opgekrabbeld,
sta met beide benen op de grond.
Ik vergeet je niet,
Ik denk aan je, schrijf zelfs over je deze avond.
Ik vergeet je niet,
Maar ik heb geen plek meer voor je.
Veel geluk.