Je bent terug in het land
En hebt me kortgeleden al aangerand
Ik zag je en stond van angst aan de grond
Zag weer voor me hoe je al die keren mn lichaam vast bond
Hoe je tekeer ging met mn vader, vrienden en alleen
Ik kan en wil hier niet weer doorheen
Jarenlang (bijna 18 jaar) vanaf voor ik naar school ging
Deed jij je ding
Je verdiende geld aan mij
En nog steeds (na dit jaar) ben ik niet vrij
Vecht elke dag tegen de herinnering en pijn
Wil hier eigenlijk niet meer zijn
Je achtervolgt me en bedreigt me met mn eigen oom bij mij thuis voor de deur
Je trekt me weer omlaag in die sleur.
Je wapen heb ik inmiddels regelmatig gezien
En gevoelt bovendien
Nu je me achtervolgt verander ik weer in een vluchtende angsthaas
Weer ben je mijn leven de baas
Ik wil gewoon niet meer
Steeds weer
Het kost te veel kracht ertegen te vechten
Uit angst kom ik nooit op voor mijn rechten
Maar nu ben ik vanbinnen al dood
Laat me maar gaan... Ik kan amper nog staan op mn poot