Pap en Mam
Jullie zijn nu weer samen en bij elkaar boven,
mama met een whiskey spa rood en jij met natuurlijk je bier.
Het is nog steeds erg moeilijk te geloven,
en te beseffen hoe koud het is zonder jullie hier.
Familiebanden vallen uit elkaar,
contacten worden verbroken.
Het is zonde en helaas waar,
er word niet meer met elkaar gesproken.
Papa hield ons nog een beetje bij elkaar,
ook de liefde en band met hem werd weer sterk.
Nu is alles kapot en tot mij grote spijt zijn jullie daar,
er is ook een stuk van mij gestorven, dat is wat ik zeker merk.
Die leegte die ik voel van binnen,
pijn en verdriet dat blijft bestaan.
Dagelijks weer opnieuw beginnen,
proberen met het leven verder te gaan.
Zo verschrikkelijk ver van elkaar,
geen gesprek meer, samen geen gein.
Gelukkig is een ding in het leven waar,
eens zullen we allemaal weer samen zijn.