Gedachten bedekt onder lagen sluiers die jouw gedachtegang proberen te minimaliseren.
Opkomen voor mijn redeneringen heb ik gedaan in mijn geschrift.
Opkomen verbaal leverde mij zowel in mijn jeugd en tot de dag van nu nijdigheid en vooral pijn ,zeker van de gene waar je het helemaal niet van verwacht.
Mijn vriendenkring was dan ook zeer klein vooral omdat ik andersdenkend was en nog ben.
Gelovig opgroeien met een andere beeld van zo ziet mijn geloof eruit.
Zo voelde ik me er goed bij en liep er zelfs dromerig erbij.
Dat kon en kan mij niemand afnemen.
Mijn denkbeeld is namelijk altijd liefde geweest.
Mijn vrije geest!