Jij bent gehandicapt,
maar weet lieverd,ik zie dat niet.
Ook al vergt het soms wat veel,
maar voor mij ben jij nooit teveel.
Wij genieten samen van de kleine dingen,
ook al kijken mensen ons vaak na met
een opgetrokken oog.
Jij bent altijd gebonden aan jouw stoel,
maar toch geniet jij net zoveel.
Mensen zien vaak alleen een ziek en
afhankelijk iemand,
niet iemand die geniet op zijn manier.
Of jij nu gehandicapt bent of niet lieverd,
voor mij ben jij nooit teveel.
Of jij nu in een stoel zit of niet,
voor mij ben jij gelijk aan ieder ander.
Wij genieten samen,
want wij zien de handicap niet!!!
http://met-het-hart-op-de-juiste-plek.webnode.nl/