Verleden
Het verleden
Dat ben jij
Ooit was je bij mij
Maar dat is al jaren het verleden
Het is jaren voorbij!
Het verleden
Wil ik vergeten
Wil niks meer van je weten
Toch dans je door me hoofd
Alsof je nooit bent gegaan..
Alsjeblieft word mijn verleden
Ik leef in het heden
Zonder jou.. met hem
Hoe kan ik je vergeten
Wil een toekomst met HEM!,
En zonder JOU!
Mijn verleden