Ik zoek naar juiste woorden,
Om jou te vertellen hoe ik de momenten met jou beleef.
Zoekend naar de juiste zinnen om te beschrijven hoeveel ik om jou geef.
Ik maak een optelsom met alle plussen die in mijn leven biedt..
Te tellen zijn die cijfers niet.
Onbetaalbaar is de meest waardevolle persoon in mijn leven....
Niet uit te drukken in cijfers,woorden of zinnen.
onbeschrijfelijk is het gevoel als je van iemand houd waar je alles in het leven kan mee overwinnen !!