Gister was een mooie dag
Wel een met een traan maar ook met een lach
Mijn familie was bij elkaar
En we stonden voor elkaar klaar
Mijn zieke vader was bij ons thuis
Bij ons in ons eigen huis
Ik had er verdriet van
Omdat ik er soms niet tegen kan
We hebben foto's gemaakt
En we heben veel gepraat
Ik wilde de mensen persoonlijk bedanken,
met dit gedicht
Hilda:
Jij hebt toch weer gekozen
Hem te laten komen
Bedankt omdat jij zo sterk bent
Bedankt omdat jij mij het beste kent
Rolf:
Jij doet altijd zo stoer en groot
Maar jij tilt mij ook uit de goot
Bedankt omdat jij weer alles regelt dat doe je goed
En omdat jij het weer doet
Dineke:
Bedankt voor die knuffel daar benee
Want dan voel ik me niet zo alleen
Mijn grote kleine zus
Ik wilde ff zeggen bedankt dus
Kees:
Tegen jou kijk ik aan
Ik zie hoe jij er voor gaat
Grote bek over ons maar ondertussen
Weet ik wel dat jij ons niet laat sussen
Monique:
Raar is wat ik kan zeggen
Wat het is een beetje moeilik uit teleggen
Ik zou vaker bij je komen
En ook jou moeite belonen
Nathalie:
Dom kind vindt ik jou
Maar weet wel dat ik van je hou
Moeilijke tijden gaan we nu door
Maar ook tegen jou zeg ik we gaan er voor
Dit is voor de mensen waar ik trots op ben
Voor mensen die ik mn hele leven al ken
Bedankt dat jullie er allemaal waren
Om deze verdietige dag op te klaren.