Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Engel
Engel
_________________
Twee hemelsblauwe ogen
En een stralende lach
Ik weet de kerk had niet gelogen
Toen ik een engel zag
Hij draaide zich om
en keek me aan
Ik voelde me zo stom
Tot ik hem daar plots zag staan
Hij lachte en heel even
Voelde ik me blij
Ik stopte vlug met beven
Die engel liet me vrij
Ik was niet meer gevangen
Geen slaaf van mijn verdriet
Ik voelde zo'n verlangen
Naar die engel die mij ziet
Hij gebruikte me dat wel
Maar toch roep ik heel luid
Ik hou van hem dat zie je snel
Heel soms dan komen dromen uit
...
Reacties op dit gedicht
Xanne vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Phoebe
:
Zondag, mei 19, 2002 17:48
Kei mooi en die engel wil ik ook eens zien xxxjes
Over dit gedicht
Auteur:
Xanne
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
19 mei 2002
Thema's:
[Houden van]
[JIJ]
[Verliefd]