De zinnen rijmen niet meer naar behoren
Ben mijn vertrouwen in de mensheid verloren
Mijn hart getard verkracht en gepijnigd
Ben in mijn leven te vaak opgelicht
Door vrienden die zeggen de jouwne te zijn
Maar uitijndelijk doen ze je werkelijk pijn
Door afgunst venijn en jaloezie
Verblijv ik verstrengeld in apathy
Beloftes en woorden zijn nu zo loos
Vanbinnen verkankerd fucktup en boos
De pijn en het onrecht dat mij is gedaan
De vriendschap voor nu is wederom weer vergaan
De zorgen de hoop de passie voorbij
Voorlopig geen vrienden meer voor mij