Nu ben je hier zo dicht bij mij.
Dit maakt me zo ongelovelijk blij.
Maar ik weet dat je me weer gaat verlaten.
Tijdelijk zal ik je gaan haten.
Want ik wil niet dat je gaat.
Kan er niet tegen dat je me verlaat.
En ookal ben je dan niet ver bij mij vandaan.
Ik wil je gewoon niet laten gaan.
Voor mij gevoel hoor jij hier thuis.
Dicht bij mij en niet in een ander huis.
Toch zal ik je laten gaan met veel pijn.
Ik en mijn hart zullen niet meer samen zijn.
Mijn hart gaat op reis, met jou mee.
Naar dat plekje aan de zee.
-xxx-