Soms kun je niet meer helder denken
Je voelt teveel verdriet en pijn
Gedachtes vliegen over en weer
Je zou zo graag willen dat het anders mocht zijn
Soms kun je niet meer helder denken
Teveel mee moeten maken
Dingen die nooit zo hadden mogen zijn
Die je na al die tijd nog steeds kunnen raken
Soms kun je niet meer helder denken
Het voelt als een chaos is je leven
Je weet niet hoe de toekomst zal zijn
Maar er is nog zoveel om naar te streven
Soms kun je niet meer helder denken
Je wilt er zo graag over praten
Is er iemand die naar je luisteren wil
Waarom je bepaalde dingen zo blijft haten?
Soms kun je niet meer helder denken
Je gedachtes gaan verder dan je dacht
Pas dan worden dingen heel duidelijk
Het verleden,ja het verleden heeft je nog in zijn macht..