Mijn week
Het is nu alweer Dinsdag,
verrassend saai, en vol gedoe,
vooral voor school moet ik aan de slag,
joh, wat ben ik moe.
Biologie, Frans, en C.T Engels kan er ook wel bij,
oh, ook wiskunde, nederlands, en CKV zeker,
maatschappijleer staat ook al in de rij,
gymnastiek natuurlijk, en Natuurkunde, mijn breinbreker.
Het is nu alweer Vrijdag,
verrassend saai, en vol gedoe,
vooral voor school moet ik aan de slag,
joh, wat ben ik moe.
Alleen, dit keer kan ik uitkijken naar het einde van de week,
tafeltennis wedstrijden met plezier, naar m'n vriendin voor een uur of 4,
lekker luieren op Zondag, zoals ik dacht dat het leek,
en toch, na al dat gejengel door de week, beleef ik toch veel plezier
in het leven.
Hoeft niet persé lang te zijn, maar toch wel voor even.