Verstand !!
Niet van dag tot dag leven
Iets doen met wat NU is, wat, is om het even.
Jouw gedrag, wat je ook doet.
Denken, dat doet me goed !
Niks bepaald je verstand
Houdt het zelf in de hand
Over NU denken of TOEN
Heeft met verstand niks te doen
Je verstand alleen niet laten zegevieren
Niet door verstand beginnen te tieren
te turen en denken.....
Het een andere richting op lenken
Een glimlach geeft aan de tijd
Dan is het verstand weer vol nijd
Toon jij de kracht
Heeft het verstand je niet in je macht
Verstand heb je niet nodig om fijn te leven
Leven met NU, wat ook, is om het even