Gisteren dinsdag op freaks 5-2-2014
ook deze ochtend weer een kop koffie
is weer tijd voor mijn dagelijkse wandeling
een titel valt op - s- een gedicht met kleine titel
maar de inhoud vertelt zoveel meer
John schreef over tijd verlies
ik zeg altijd zeg nooit nooit
zolang er leven is ..is er hoop
ik werp nog een blik en klik op
ben als een boom met twee stammen
prachtig gevonden leven en natuur
goedemorgen net de luiken open
het was niet wat ik dacht
wel een pareltje om te lezen
piekerprinses was ook vroeg op
ze droomde over hoge muren
youkie smelt als sneeuw voor de zon
ze voelde weer de vlinders in haar buik
vliegensvlugge informatie hersenspinsels
wat je verstand soms verstelt doet staan
zinnen woorden vergeten schrijft onkruyd
en toch las ik er veel in het gedicht
quicksilver weef positief en negatief
en het halssnoer van Anneke Bakker
moet bestaan uit madeliefjes
hoop dat wie die nog lang niet hoeven plukken
de stagiaire mocht haren knippen
en in dichterbij werden kiekjes geschoten
roosjerood bewaard geluk in het hart
iets wat ze zeker mag koesteren
ook waren er roze brillen
alleen fairouz zegt ze staan mij niet
hoe ze het iedere keer weer bedenkt
ja ik kan niet voor een ander spreken
maar zelf ben ik niet altijd lief
hebben de mensen allen geen twee kanten
pieter christiaan paardenkooper
krijgt hoog bezoek en is druk aan de poets
mijn autisme ..wij zijn allemaal mensen
wij mensen moeten eens stoppen
met stempeltjes zetten en in hoekjes plaatsen
Valentino maakte nog laatste wandeling
de winterzon was mild het afscheid was liefde
Abel schrijft in zijn gedicht
terugdenken achterhalend je beleven onthullen
de kelten thema oorlog en bewondering
twee thema’s die ik eigenlijk niet kan rijmen
je stem.. bracht ontroering
en kimmytje stapt in het bootje en gaat varen
ik wens haar tot slot nog een behouden vaart