Missen...,
is iets belachelijks
iets dat niet bij de wereld hoort.
Maar toch is het er samen met verdriet.
Je wil wenen maar kan het niet.
Soms stel je je dan aan.
Je hart doet pijn.
Je vindt geen leuke sfeer.
Dat moment wil je er niet zijn.
Eigenlijk hoef je niemand te missen...,
want die persoon,
kleuter , peuter wie dan ook,
zit diep in je hart ,
maar toch mis je hem of haar zo.