mag ik kijken als je ’s nachts slaapt
voelen hoe je ademhaling rustig gaat
je lichaam dicht tegen me aan
en luister als je in je slaap nog praat
vertrek nu elke avond alleen
naar het koude tweepersoons bed
probeer je voor de geest te halen
want dan hebben we toch samen pret
duizend nachten zou ik willen delen
voorgoed gegrift in je gedachten
mijn liefste lief ik wil je zo graag begeren
kan haast niet meer op je wachten
de nachten zwart, de dagen grijs
zo volg ik eenzaam nu de dagen
voor mijn gevoel niet echt volmaakt
ik worstel nog met vele vragen