Een gevoel van
dartelheid zoals
een veulen, zo jong.
Een gevoel van
reinheid
net gewassen in de regen.
Een gevoel van
uitbundigheid
zoals de zon, in al haar eerlijkheid
Een gevoel van
wildheid
zoals Manwe die,
door de bomen raast.
Een gevoel van
onstuimigheid
zoals de golven van de zee.
Een gevoel van
liefde
zo mooi.