Weg van huis, mijn zetel, mijn bed,
Vertrouwde omgeving verlaten,
Van alle gemakken voorzien,
Met opgeheven hoofd gegaan,
Maar het mocht niet baten,
Ik mis mijn plekje ontzettend,
Het is een eind weg,
Daar in Zuid-Oost, de zogenaamde Ghetto,
"Maar daar is mijn plekje.."
Ik verdwaas mezelf als ik dat zeg,
Maar het is de waarheid,
Ik wil daar nu even zitten,
Er gewoon 'zijn',
Niksen, Genieten, voor me uit staren,
Heerlijk 'mijn' plekje,
Wat is het er toch fijn..