Hartenvrouw uit kaartspel
Hoe kan het zo zijn
Dat ik ondersteboven
Ben van Hartenvrouw
Zeg ik bij volle maan
lieverd, ik hou van jou
dan kijken ze me aan
wie bedoel je nou.
Als ik met ene dans
sluit ik af met een #
grijp ik ‘n nieuwe kans
zoekend rustig plekje