Ik weet niet wat ik voel
Opgekropte woede misschien
Ik wil dood,weet je dat
Het is allemaal niks meer waard
Ik haat de wereld
Aan de ene kant wil ik alleen zijn
Aan de andere kant in iemand zijn armen liggen
en stilletjes wenen
Ik wil gewoon een Knuffel
Ik wilm naar de hemel