Je hebt mijn hart veroverd
Om nooit meer terug te geven
Verborgen onder de woeste grond
In de hitte van de zon
Mijn 60 graden paradijs
Waar de bomen je uitzicht zijn
De dadels de sfeer maken
Daar ligt mijn hart
Onder de grond
Verborgen, om nooit meer gevonden te worden
Mocht ik sterven zonder hart
Laat mijn lichaam dan naar jou gebracht worden
Mijn 60 graden paradijs
Waar de zon brandt op je lichaam
Waar je neusgaten de geur van olie verwelkomen
En de stoffige lucht je longen geheel vullen
Begraaf me onder de bomen
Die de dadels dragen
Zij zullen mij gezelschap houden
In mijn hiernamaals
In mijn 60 graden paradijs
Mijn Bagdad van de palmbomen