Valentijnsdag,
de dag komt er weer aan.
Meesten vinden hier hun liefde,
maar ik... Ik laat elk jaar weer een traan.
4 jaar geleden,
Had ik zo'n valentijn.
Ik hield van die jongen,
maar het mocht niet lang zo zijn.
Veel gevochten,
Voor enkel die armen om me heen.
Nu is de liefde uit elkaar gedreven,
En voel ik me elke valentijnsdag steeds opnieuw weer alleen.
Ik wil mijn ex vergeten,
wil niet meer van hem blijven dromen.
Ooit was hij van mij,
Maar het einde is er helaas van gekomen.
Omdat het beter was,
in zijn ogen.
Hij kon me geen liefde meer geven,
zei hij met tranen in zijn ogen.
Hij maakte zoveel mee,
zijn vader verloor hij veel te vroeg,
dit is een reden dat het niet meer verder kon.
En altijd maar dat gemis bij zich droeg.
Valentijnsdag..
is de dag dat we samen kwamen.
Helaas voel ik alleen maar dat gemis,
En laat ik alleen maar duizenden tranen.
Het erge is,
Ik heb al weer een vriend.
En hij heeft mijn liefde,
ook zeker weten verdient.
Ik wil hem niet kwijt,
Maar blijf in mijn hoofd met iemand anders die ik mis..
Hoe kan ik mijn ex vergeten?
Ik wou dat ik het wist...
Blijf uit mijn gedachten,
Ga asjeblieft uit mijn hoofd!
Ik wil hem niet meer liefhebben...
En wil niet dat dat me van me nieuwe vriend beroofd.
Helaas is het niet anders,
dan te blijven zwijgen.
Ook al hou ik nog steeds van mijn ex,
Ik wil voor altijd bij mijn vriend blijven.