Valentijntje
Jij met je snelle engelenvleugels Valentijntje
Wil je deze kussen naar mijn liefje dragen.
Lang, als jouw eeuwige godenleven Valentijntje
Wil ik van haar houden tot het einde van de dagen.
Met de teerheid van je engelenhuid Valentijntje
Wil ik haar fluwelen wangentjes zacht beroeren.
In jouw magische liefdeshemel Valentijntje.
Wil ik haar naar extreme hoogten voeren.
Rovago 11-02-2014