Gisteren vrijdag op freaks 14-02-2014
het is valentijnsdag vandaag
waar komt dat dan vandaan
Windwhisper wist het ook zag zelfs
Prins Valentijn voorbij komen
ze wenst niet alleen iedereen
een mooie Valentijn wat ook Dicky deed
maar feliciteerd ook nog een jarige freak
Janny verklaarde in een oudje de liefde
Youkie jaagde op duiven en blafte
ik laat je gaan ze vlogen weg
met duizende kaarten waar op stond geschreven
onze liefde ..voor mijn valentijn.. of gingen
ze nu op weg naar een ver ver valentijn
vol jeugdig gekwetter ..het lijkt er wel op
ze hadden geen last van hoogtevrees
opzoek naar het verloren land ...
alleen hoger dan dat ze waren kwamen ze niet
wel was hun geest heel sereen bij het gedenkplaatje
op de grens van het beloofde land
in de leegte te kunnen achtergelaten
was niet allemaal liefde wat ik las
de economie stijgt we houden de hand op de knip
september heeft ook geen geld nodig
zoekt zichzelf in ogen en zingt
Abel zag het zonnetje in Scene d'Amsterdam
en een meisje op de fiets was ze een Valentijntje
toen bleef het even stil 90 minuten gedachteloos
daarna nog even naar dorreke ook zij heeft
een trouwe valentijn al 40 jaar
even tijd om tv te kijken bij wytske op vrijdagavond
mijn valentijn marieke mijn paard
mooie afsluiters van de dag waar liefde heerser was
valentijnsdag een nadenkertje schrijft Karin
wil je ook genoemd worden in mijn gisteren op freaks
geef dan even antwoord op mijn schrijven vraagje ?