Kijk nou wat je hebt gedaan
het is stuk
je hebt het kapot gemaakt
deze wonden zullen altijd voelbaar blijven
je bent gegaan
ook al zei je van niet
altijd is nooit meer geworden
ik heb het blind geweten
Ik hoefde niets te zien
want wat ik kon zien, was niet waar
duisternis waar eens licht scheen
en schaduw waar nooit licht is geweest
Zijn wil ik hier niet, toch blijf ik zoeken
van hoop weet ik niet wat het is
maar misschien heb ik het wel, toch
Gaan we verder?
God, morgen weer een dag
ik wil wel, denk ik
ach, weet ik veel, heeft het wel zin als ik iets zeg?
Ik doe maar wat, weet verder ook niets
niemand weet of het antwoord waar is
woest heb ik mijn tranen verbeten, mascara weggeveegd
ik moet mooi zijn in een wereld die ik niet geloof
Ik ben een leugenaar
ik bedrieg iedereen om mij heen
leefde meen ik, maar haat net zo goed
al zal ik dat laatste nooit uitspreken
Deze plek hier, is van mij
het lijkt alsof ik heel wat heb
- waarom blijft het hier dan stil
ik wil mijn hart niet horen bonzen
in mijn hoofd
Ik heb het zelfs blind nog geweten
niemand denkend dat ik het zag
maar mijn ogen heb ik nooit op hoeven slaan
Om te weten dat dit nooit waar kan zijn.