Ik ben een vrij mens
Waar is het document dat mij verbind aan dit systeem?
Als mij nooit gevraagd is of ik wil mee doen aan dit spelletje van regels...
belastingen betalen, verplichte verzekeringen, verkeersboetes.
belastingsgeld
gebruikt voor een onbestaande democratie,
voor grondstof oorlogen,
mens onwaardige wetten,
gebruikt tegen de eigen bevolking,
geld systemem bedacht om de rijken rijker te maken en de werkende man tot zijn dood te laten zwoegen.
Ik heb een ernstig ethisch en moreel probleem met dit systeem en verklaar mij hierbij NIET gebonden te zijn een enig wet of afspraak waarbij ik geen akoord - noch inspraak heb geleverd.