Een woord
Een blik
Een lief gebaar
Betekent zoveel,
Als je geeft om elkaar,
Elkaar zoveel te geven..,
In de kostbare momenten die wij beleven.
Woorden zijn overbodig..,
Als we samen zijn hebben wij alleen elkaar nodig.
Respect , vertrouw , vriendschap & liefde creƫren ons hechte band
Deze gaat nooit meer stuk...
Jij bent mijn stukje geluk...