mijn lippen glimlachen,
maar mijn hart huilt.
ik laat me volop zien,
alhoewel iets in mij zich verschuilt.
iedereen vind mij slim,
al voel ik mij zelf zo dom.
iedereen lacht om wat ik zeg,
maar ik vind het zelf zo stom.
iedereen denkt dat ik verdrietig ben,
maar ik voel me juist zo goed.
mijn vriendin denkt dat ik boos ben.
en ik blijf me maar afvragen
waarom ze zo raar doet.