Zolang gewacht, uit het niets.. Werd mijn droom werkelijkheid.
Het duurde zolang, om jou in mijn armen te mogen sluiten.
Alles verliep goed, je groeide en was heerlijk rustig in mama’s buik.
9 maanden droeg ik jou, kleine engel.
Van een kleine erwt groeide je tot een mini mensje.
Nu ben je er dan, lang naar uit gekeken.
Inmiddels 3 maanden oud, wat is die tijd gevlogen.
Als ik je kamer op kom, begroet je mij met de mooiste glimlach die je kan bieden.
Je armen vliegen in de lucht, met de intentie dat je heel graag uit je bedje wilt.
Meisje, je bent zo mooi, en je groeit hard.
Volgens ons gevoel, ga je wat sneller dan verwacht.
Zoveel wordt er gespeculeerd, over de ontwikkeling van kindjes.
Maar jij kleine dame, bent al wat verder in je ontwikkeling.
Je wilt zoveel, maar het mag niet allemaal. Of je kan het nog niet.
Mama verheugt zich al een beetje op jouw verdere ontwikkeling.
Jouw eerste stapjes, jouw eerste woordjes.
Dankzij jou, draag ik weer een roze bril.
Ik leef op een grote roze wolk, als ik jou in mijn buurt heb.
Door jou voel ik mij gesterkt.
Ik hoop dat je onthoudt dat ik er altijd voor je wil zijn. Misschien kan het niet altijd, of zijn er momenten waarin je het niet wilt. Maar toch, in mijn hart.. zal ik er zijn.
Je bent mij dierbaar, mijn mooie engel.
Ik hou van jou, zielsveel!