Gisteren op freaks 20-02-2014
wakker worden ..of denk je nog dat het gisteren is
nee lieve mensen het is vandaag
soms kan je beter maar zwijgen
omdat woorden zoek zijn....
in een stille geboorte van emoties
wees stil als emoties spreken
laat me lopen in een cirkel
vergane glorie in ons dagelijks zicht
windwhisper schreef silhouet
eenzame voetstappen en verloren dromen
tussen feiten en waarheid
waar vind je nog stilte vraagt roosjerood
als ze zo over de wereld kijkt
zelfzeker.. slechts 1 wens gaan samenwonen
Janny Scheybeler de Jong gaat ook weer beginnen
ze gaat weer op pad de zon staat aan de hemel
er uit de weg is geplaveid zegt kimmytje
laat woorden laten waaien
dat deed fairouz ook in haar gedicht
in een oogopslag in avondschemering
geef ik nog een ...zonsondergang groet
Quicksilver haar gedicht een vrijgevige poëziebedding
ik weet van mezelf ben geen woordkunstenares
maar blijf optimistisch ..hmm
waarom las ik dan toch mooie woorden
pieter christiaan schreef ommegangen
alsof haar woorden niet zout genoeg waren
zoveel woorden en duizend maal anders
in het hart ...ben nu gelukkig zoals het is
schrijft youkie alhoewel ik nog steeds iemand mis
ik hoor ineens Abel roepen heeey, ben jij dat
even lezen wat er aan de hand is op de gracht
ohhh Abel maakt een praatje met een vertrouwde gast
ingeraamd spontaan ...de lat werd hoog gelegd
zo ook voor Sven die ging voor goud
horen zien zwijgen van liesjequilt
de aapjes op de schoorsteen weten het wel
een dochter werd er ook nog bewonderd
in waarom zij lees ik jaloezie
mijmeringen gedachtes.... kwamen bij mij langs
bij het lezen van de woorden vandaag
lief leed blijheid emoties in alle soorten
spijt van al dat lezen heb ik niet
ieder gedicht is uniek zoals ieder mens
wil je ook genoemd worden in mijn gisteren op freaks
geef dan even antwoord op mijn schrijven vraagje