Oplegde wetten maatschappelijk verantwoord...
Spel der liefde gespeeld zoals het behoort...
Regels gerespecteerd
verstandelijke mijn hart de rug toegekeerd...
Met vuur gespeeld...
Gedachten in 2 strijd verdeeld.
Verstandelijke beslist...
Wat door het hart zo word gemist.
Wetten der liefde zijn gemeen...
Dit hart van mijn niet van steen...