Op dreef
Werd er geen droef lied gespeeld
Of een vriend ziek,
Er was altijd wel iets, maar nooit iets
Om blij om te zijn
En raakte ik op dreef
Dan wrikte le'en en lot mijn wegen
Ik deed wat ik kon
Echter werd mijn lot beslist
Dan was het een aandurende terging
Nu leeft er wie leeft
Sterven wie sterven moet
Geef mij een reden
Op aarde te zijn...
. 22/2/2014