de gedachtes zijn gepromoveerd tot herrineringen
de open wonde is geheeld
het litteken vervaagd
maar toch nog altijd zichtbaar
als een eeuwige vervloeking
verdwijnen doet het nooit
wel weg slijten
tot bijna niets
maar toch altijd allert
een eindeloze waarschuwing
vergeten doe je niet
ermee leren leven des te meer